loading...

vineri, 19 august 2016

Numerologul Mihai Voropchievici a aflat cine va fi presedintele Americii!

    In emisiunea „Adevaruri ascunse” de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre alegerile din Statele Unite ale Americii si a dezvaluit ca Donald Trump are numar de destin 4, in timp ce Hillary Clinton il are pe 9, acelasi numar al destinului pe care l-a avut Victor Ponta in anul 2014, cand a pierdut alegerile. Voropchievici afirma ca Donald Trump are toate sansele sa ajunga pe fotoliul de la Casa Alba incepand din 8 noiembrie, ziua alegerilor prezidentiale in SUA.
   „Hillary are probleme de asociere cu ceilalti, este o femeie foarte dificila. Din cauza necajitului aluia, Bill, nu mai e o femeie concilianta. Sa stiti ca in padure, toti stejarii sunt puternici, dar daca vii cu drujba… Bill si Hillary nu se potrivesc deloc. Ei nu au o relatie”, a afirmatt numerologul in emisiunea „Adevaruri ascunse” de la Antena 3.

   „Oamenii pragmatici o vor vota pe Hillary Clinton. Ce vrea americanul? Sporturi extreme, teribilism, tot ce inseamna forta… Hillary Clinton este doar o supravietuitoare. Din cauza ca e nehotarata, pierde oportunitati tocmai atunci cand trebuie sa definitiveze. Mai pe romaneste, se ineaca precum tiganul la mal. Imi pare rau ca pentru ea e an personal 9”, a mai spus Voropchievici.


loading...